Your address will show here +12 34 56 78

De Oosterschelde Campings

Er zijn vijf Oosterschelde Campings die zich allemaal op een unieke plaats aan de Oosterschelde bevinden. Naast de unieke locaties hebben onze campings nog veel meer te bieden…

  • De locaties van onze campings

Camping Stavenisse

Op het uiterste puntje van het eiland Tholen ligt Camping Stavenisse, direct aan het Nationaal park Oosterschelde. Watersportliefhebbers, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Je kunt er zelfs een zeehond spotten. Het uitzicht aan de waterkant en over de uitgestrekte polders is meer dan geweldig. Het dorpje Stavenisse heeft een prachtige authentieke haven. De camping biedt ruime plaatsen en heeft een gezellige Hap & Tap met uitzicht op het zwembad. Tijdens het seizoen is er animatie voor alle leeftijden en in de zomermaanden is het Dabar team aanwezig.

Camping Anna-Friso

Op één van de mooiste locaties van Zeeland ligt familiecamping Anna-Friso, direct aan het prachtige nationaal Park Oosterschelde. Geniet bijvoorbeeld van de natuur in de omgeving, bezoek authentieke dorpen of relax op de fijne stranden. Proef en beleef de streekproducten in ons gezellige restaurant of geniet van ons mooie terras. 

Wie wil er nu niet op een camping aan zee staan met de meeste zonuren van Nederland?!

Camping Linda

Camping Linda is een familiecamping aan de rand van het dorp Wemeldinge. Direct gelegen aan de Oosterschelde, naast de mossel- en oestercultuur van Yerseke en de jachthaven van Wemeldinge, verblijf je op een prachtige plek. De ideale omgeving voor watersporters, fietsers en wandelaars, met een grote kans een zeehond of bruinvis te spotten.


Ons terrein is ongeveer 12 hectare groot en verdeeld over ruim 300 plaatsen. Hiervan zijn een 60-tal toeristische plaatsen en 13 verhuuraccommodaties.


Aan de rand van de camping vind je onze brasserie met groot terras en speeltuin waar je heerlijk kunt genieten.

Camping De Muie

Camping de Muie ligt even buiten het Thoolse dorpje Sint Maartensdijk. Wij liggen ingesloten tussen natuurgebieden en bosrijke landgoederen. Hierin kun je heerlijk ronddwalen en van de rust genieten. Ook op de camping vinden wij die groene omgeving en de natuur belangrijk. Het kan zomaar gebeuren dat je ’s morgens wakker wordt en plots oog in oog staat met een hert. 

Daarnaast bieden wij onze gasten een uitgebreid programma van activiteiten voor alle leeftijden. Ons terrein is ongeveer 15 hectare groot en biedt plaats aan zo’n 300 ruime kampeerplaatsen, zowel jaarplaatsen, seizoenplaatsen als plaatsen voor een kortere periode.

Camping De Vierbannen

Camping de Vier Bannen ligt dichtbij Ouwerkerk op het eiland Schouwen-Duiveland. Gelegen in het krekengebied Ouwerkerk, dat ontstaan is na de watersnoodramp 1953. Een prachtige omgeving voor allerlei buitenactiviteiten. Ontwaken bij ons op de camping is genieten van allerlei vogelgeluiden, rust en natuurlijk vers gebakken broodjes! 

Onze camping heeft 170 toeristische plaatsen waarvan 100 comfortplaatsen. Je kan bij ons terecht voor kort of lang verblijf. Het unieke programma van onze vakantieboswachter is geschikt voor alle leeftijden! Tip: bezoek historisch Zierikzee en het Watersnoodmuseum 1953, dat direct naast de camping ligt.