Your address will show here +12 34 56 78

Hoi, ik ben Sem de zeehond!

Ik ben Sem de zeehond. Ik ben de allergrootste kindervriend van de Oosterschelde Campings. Je kunt mij tegenkomen op Camping Anna-Friso, Camping Linda, Camping De Muie en Camping Stavenisse.

  • Text Hover

Ontmoet Sem

Op de ene camping kom ik langs bij de kinderdisco, dan ga ik lekker dansen met de kinderen. En bij de andere camping kom ik kijken bij het knutselen of bij de poppenkast. Soms mag ik wel eens meedoen met de kinderbingo of meelopen met een optocht. Eigenlijk te veel om op te noemen. Regelmatig wordt er een speciale meet and greet voor mij georganiseerd. Dan kun je met mij op de foto gaan of even lekker met mij knuffelen. Dat vind ik heerlijk!

Sem zijn zeehondenvriendjes

Omdat ik een zeehond ben, weet ik heel goed hoe fijn die mooie Oosterschelde is. Daar wonen mijn familie en allerlei andere vriendjes. Soms is een neefje of nichtje van mij ziek. En moet hij of zij naar het zeehondenziekenhuis van A Seal. Daar kun jij ook gaan kijken. Als ze weer vrijgelaten worden is het echt feest. Daar kun je ook vaak bij zijn. Op de website van A Seal lees je waar en wanneer dat is.

  • Text Hover